Kuchenne narzędzia nylonowe

Nylonowe narzędzia kuchenne nie powodują zarysowań na powierzchniach naczyń, zapobiegają przywieraniu potraw i są łatwe w czyszczeniu.

Dostępne narzędzia nylonowe:

  • Łopatka - do wybierania, nakładania lub mieszania
  • Szumówka - do wykładania i przecedzania, pomocna przy przygotowywaniu zup lub sosów
  • Łyżka do makaronu - do wykładania, nakładania lub mieszania
  • Łyżka - do wybierania, nakładania lub mieszania, pomocna przy przygotowywaniu zup lub sosów
  • Chochla - do przygotowywania i serwowania zup
  • Tłuczek - do szybkiego i sprawnego ugniatania ziemniaków lub innych warzyw
  • Trzepaczka - do sprawnego ubijania jajek i białek
  • Łopatka - pomocna przy przygotowywaniu ciast i deserów
  • Szczypce do sałaty - do mieszania i nakładania
  • Plastikowa deska do krojenia - praktyczna w każdej kuchni, doskonała do krojenia mięs, owoców i warzyw
DOSTĘPNOŚĆ:
PRODUKT WYPRZEDANY
POLEĆ ZNAJOMYM: